torstaina, helmikuuta 26, 2009

Huhuja

Ei tässä nyt oikein runoa synny, mutta täytyy kirjoitella sitten selväsanaisemmin. Joku nimimerkki X kommentoi edelliseen viestiin, että tämä blogi olisi aivan kuollut. Hän on siinä sikäli aivan oikeassa, että kirjoituksia ei ole julkaistu pitkiin aikoihin. Tilanne on kuitenkin niin, että kenelläkään ei ole mitään julkaistavaa materiaalia. Suurimmalla osalla taitaa kyse olla siitä, että kerhon maine kärsisi totuuden kertomisesta. Joillakin harvoilla, oikeastaan vain minulla, on taas kyse siitä, että yhtään mitään kertomisen arvoista ei ole tapahtunut. Ja kun muista jäsenistä ei ole mitään vastusta, niin uhoamisellekaan ei ole ollut tarvetta.

Vuoden 2008 pystikisan voittajaa ei ole vielä virallisesti julkistettu, vaikka helmikuu on jo lopuillaan. Pystiä ei ole liioin kukaan tullut itselleen vaatimaan. (Tietämättömille tiedoksi, että kyseinen kiertopalkinto majailee edelleen allekirjoittaneen takan päällä olohuonetta koristamassa.) Tämä kertoo mielestäni vain siitä, että kukaan muu ei tunne olevansa pystin arvoinen. Ilmeisesti saan pitää pystin myös seuraavan vuoden. Tuo äsken käyttämäni kiertopalkinto-nimitys on siten sikäli harhaanjohtava, että pysti tulee majailemaan näillä samoilla sijoilla pidemmän aikaa.

Seuraakohan tätä blogia kukaan, vaikka seurattavaa ei kyllä liiemmin ole tullut viimeaikoina? Pyydänkin kaikkia tämän tekstin lukijoita kommentoimaan jotakin, jotta voimme arvioida lukijakunnan suuruutta. Voitte myös esittää toivomuksia blogin kehittämisen suhteen.

12 kommenttia:

Thundercat kirjoitti...

ehkä tämän blogin nimeksi pitäisi muuttaa sitten krooninen poikamies

Minja kirjoitti...

Minä ainakin seuraan tätä silloin kun täällä tapahtuu jotain. Kun ei tapahdu, niin en seuraa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä tilaan tätä blogia! Joten kyllä seuraan, silloin kun joku suvaitsee jotain tänne raapustaa. Enkä edes tunne teistä ketään, aatelkaa.

Jensku kirjoitti...

Juu määki tilailen, of course, tätä blogia.
Ja ehottaisin että ottaisitte myös naisjäseniä, vaikka nimi poikamies ei siihe ehkä kovin hyvin osukkaan... Allekirjoittanut sopisi hyvin jäsenehokkaaksi!!!

Pitäkää niitä grillailujanne. Ja kertokaa kuinka paljon varasitte sapuskaa ja mite paljo jaksoitte syyä ja kuinka paljon tippu nuotioon :)...ja kyllä, myönnän, kaipaan kroonisten poikamiesten grillailuiltoja !

Mimmu kirjoitti...

Mäkin luen, kun täällä ois vaan luettavaa. Eli aktivoitumista odotellessa... :)

Kaesmae kirjoitti...

Mikä lie vikana, poikamiehet on tainnu kyllästyä koko touhuun. Säälikää vähän enemmän itsejänne niin kirjoitettuakin tulee enemmän.

Wille kirjoitti...

Minä kirjoittelisin jos vaan huolisitte minut jäseneksi. Ja Jenskulle ilmoitettakoon että Kroonisten grilli-iltamia ei ole vietetty pitkään pitkään aikaan. Se on kyllä ikävää. Ehkä blogin ja kerhon hiljaisuus johtuu osittain siitäkin kun porukka on hajaantunut pitkin Suomea. Joukossa poikamiehisyys tiivistyisi.

Matti kirjoitti...

"Jos mikään ei muutu kaikki vaan jatkuu loputtomasti samaa" A.W. Yrjänä

Eli täällä mennään yhtä poikamiehisesti kuin eilen, viikko sitten, vuosi sitten, kymmenen vuotta sitten ja vuosisata sitten.

Jenskuko kaipaa sitä, että poikamiehiä tippuu grillailu illassa nuotioon. Kuinka sinä nyt sellaisi kaipailet ;)

ps. voisin kyllä käydä hakemassa sen pystin takaisin itselleni kun kelle muullekaan se ikinä tulisi.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin luen!
t. Elean joka ei jaksa kirjautua

Jensku kirjoitti...

No siis ainaha TEISTÄ joku tippu sinne nuotioon..no ei ku teidän makkarat ja lihat :D ja joku onnekas sai sit syyä niitä tuhkasia herkkuja nam nam.

Anonyymi kirjoitti...

Turussakin blogia luetaan, edelleen. Nyt ilokseni huomaan, että viestejä on myös tullut (kiitos lähinnä mannisen).

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mäki luin, vaikkakin kuukauden "myöhässä"