tiistaina, huhtikuuta 22, 2008

Kuulumisia

Blogin toiminta on hiipunut viime aikoina kovasti. Johtuuko se siitä että jäsenillä on niin paljon säpinää ettei ehditä tänne kirjoittelemaan? Toivottavasti ei. Muutenkin kerhon toiminta on vähän hiipunut. Kokouksia ei ole pidetty pitkään aikaan vaikka aihettakin olisi. Nyt pojat hommaan vähän reippautta. Ehdotuksia saa antaa seuraavan kokouksen ajankohdasta. Olisi korkea aika kuulla miten jäsenillä menee ja suunnitella kesän ohjelmaa. Grillikausikin pitäisi jo avata. Olemme myöhässä tänä vuonna.

Täytyy vielä mainostaa että PR-toimintaan olen koettanut hieman panostaa. Sekä Metsatöllin keikalla että Immortal Metal Festissä levitin poikamiehisyyden sanomaa kerhopaidalla. Kyllähän paita hyvin toimii. Ei paljon säpinöitä tullut. Ja hiuksetkin vaan jatkaa kasvamistaan. Kyllä minusta täysjäsen vielä tulee.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kai entisillä jäsenilläkin on oikeus saapua grillikauden legendaarisiin avajaisiin? Paikaksi ehdotan jo kulttimaineeseen päässyttä mummonmökin grilliä. (sitä grilliä vois joku muuten joutessaan vähän fiksailla. Penkkejä korjata ja lisää tiiliä grilliin)

Wille kirjoitti...

Tottakai. (Ei siitä pidä liian luksusta tehdä. Vai eikö ukkomiehelle enää kelpaakaan sama taso kuin poikamiehille?)

Anonyymi kirjoitti...

Mörskän ja luksuksen välillä on myös kultainenkeskitie... Ehdotan vappua grillikauden avajais ajankohdaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Sen verran että perse ei kastu ja Ok:t ei tipaha grilliin.

Wille kirjoitti...

Vapun olen luultavasti kylläkin täällä ja Mattikin taitaa olla jossain muualla kuin Keski-Suomessa.

Matti kirjoitti...

Vähän ollaan alustavasti suunniteltu että grillikausi voitaisiin avata perjantaina 2.5., aikaa pitää vielä vähän sumplia kun silloin alkaa jääkiekon MM-kisatkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän käy kuin nenä päähän

Wille kirjoitti...

Minä taidan olla töissä silloin.

manninen kirjoitti...

Minä en tiedä mistään mitään ja missä olen milloinkin...