keskiviikkona, maaliskuuta 19, 2008

Karuinta mitä olen tehnyt naisen kanssa?

Keskiviikko kolumni

Tämänkertainen kolumni tuli minulle yllätyksneä. Aihenekin sain ohimennen Matilta mesen välityksellä. Ensimmäiseksi pitänee selventää tuota "Karu" käsitettä. Se kun on saanut uudenlaisen merkityksen keskuudessamme.

Periaatteessa Karun merkitys on hankala selittää. Kaikki jotka ovat olleet sitä luomassa tietävät kyllä mistä puhutaan, mutta sen selittäminen ventovieraalle on erittäin haastavaa. Karu on jotain sellaista mikä ei kuulu asiaan. Jotain tökeröä, asiaankuulumatonta, odottamatonta ja koomista. Tuosta nyt tuskin sai mitään selvää, mutta täydentäkää vapaasti selitystä kaikki joilla on asiasta parempaa tietoa.

Mutta nyt itse asiaan. Aihe oli melko haastava, sillä kaikki "karuudet" on tullut suoritettua villiin nuoruusaikaan (Toisinsanoen opiskeluaikoinani Haapaveden Opistolla). Nykyisin olen rauhoittunut asemani arvoiseksi poikamieheksi ja muistikin on melko hutera. Jonkunlaisen listan kuitenkin yritän tässä koota. Ei missään karuusjärjestyksessä, vaan lähinnä siinä miten tulevat mieleen.

1. Naisen hampaiden peseminen.
Selitys: Juuri tälläisiä tilanteita mihin vain ajautuu. Naispuolinen ystäväni siinä pesi hampaitaan solunsa käytävässä ja herrasmiehenä päätin auttaa urakassa. Puhdasta tuli...

2. Naisen kanssa piknikillä keskellä talvea.
Selitys: Vitsailin joskus naispuolisen ystäväni kanssa että joskus mennään kyllä piknikille sen hetkisen asuntolamme taakse isolle nurmikentälle. Karua tästä tekee se että tämä tapahtuma muuttui lihaksi keskellä talvea. Siellä sitä sitten nautiskeltiin lämmintä kaakaota ja viinirypäleitä keskellä kinoksia. Vilttikin oli levitettynä mutta sekin upposi mukavasti kinokseen. Ohessa kuva selittämään tilannetta ->

3. Naiselle häviäminen räsypokassa.
Selitys: Aika selkeä ja klassinen tilanne. Puollustuksekseni voin sanoa vain että siellä oli kylmä...

4. Alushousujen lainaaminen naiselle.
Kuvasimme sitten koulumme esittelyvideota ja naispuolisen ystävämi piti kulkea kameran ohitse pelkkä pyyhe päällään. En tarkasti muista miksi, mutta jostain syystä hänellä oli pyyhkeen alla minun Nalle Puh bokserini. Aika jännä...

5. Ensi tapaamisella hirttoköyden taskusta vetäminen
Selitys: Tapasin Ystäväni naisystävän ensimmäistä kertaa ja samana päivänä olimme myös kuvanneet Dekkaria. Rekvisiittahirttoköysi oli sitten jäänyt taskuuni ja meikä veti sen sitten esiin "pitäsitkö tota" tyylisesti. Tein kuulema lähtemättömänvaikutuksen.

6. Hiipiminen keskellä yötä, ilman paitaa, nallenaamari päässä naisen sängyn luokse ja hakata patjaa hevosraipalla.
Selitys: Tämä ei kuulema ollut karua, vaan sairasta. Oltiin taas Dekkarin kuvauksissa ja... oli vähän yliväsynyt olo. Sängyssä oleillut naispuolinen ystäväni oli kuitenkin hereillä välikohtauksen sattuessa. Kuvausten edetessä kävimme myös ajelemassa Viitasaaren keskustassa ja meikällä oli jälleen Nallenaamari kasvoillani. Skeittaajatytöt naurekelivat kun heille autosta NALLE! huutoa huutelin... Vieläkö joku ihmettelee miksei minulla ole naista?

7. Paitojen heittäminen lavalle kun naiset laulaa karaokea.
Selitys: Tämänkin tein muiden mukana samoin kuin aallot ilman paitaa esityksen lopussa. Naiset olivat tuttuja, ettei siinäkään mitään sen kummempaa. Joku vieras nainen tosin otti kuvia meistä kun mekhaloimem paidattomina. Se saattaa kohottaa karuus arvoa.

8. "Naintiäänen" äänittäminen naisen kanssa.
Selitys: Jollekkin äänikurssille dubbasimme elokuvien kohtauksia ja minä ja naispuolinen ystäväni valitsimme kohtauksen jossa mies yllättää vaimonsa sängystä toisen miehen kanssa. Siihenhän sitten tarvittiin sellainen sopiva sängyn narina. Äänitetty siten että nainen sängyn alla mikin kanssa ja meikä ryskää sängyssä. Saimme kehuja työstämme...

9. Karaoken laulaminen naisen kanssa
Selitys: Alkaa mennä jo melko helpoiksi nämä. Parikin kertaa olen tätä harrastanut. Ainakin kappaleet Kevät, Kuningas Kobra ja Matkalla Alabamaan on tullut naisseurassa laulettua, jos sitä omalta osaltani laulamiseksi voi kutsua. Jokatapauksessa herkkää oli...

10. Naisen kanssa painiminen.
Selitys: Olin viettämässä erään ystäväni synttäreitä oulussa ja hirveän ryypäysillan jälkimainingeissa, tai oikeastaan krapulapäivän alussa, naispuolinen ystäväni hyökkäsi kimppuuni ja siinä sitä sitten painittiin hiukan yöpaikkamme lattialla. Meikä muistaakseen selviytyi matsin voittajaksi.

Siinäpä oli äkkimuistelulla pieni lista. Vaikka jotkut saatavat kuulostaakin näin kirjoitettuna kohtalokkailta, niin eivät ne niitä olleet. Karuihin tilanteisiin päsäemistä / joutumista auttaa se että on ainakin muutama naispuolinen ystävä.

Tälläinen kolumni tänään, seuraavasta kirjoittajast ei mitään hajua. Saataisi olla vaikka Pikvi??

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Karu" on tilaanteeseen nähden jotain tökeröä, asiaankuulumatonta, odottamatonta ja koomista.
"karun" asian tekeminen ei kuitenkaan välttämättä loukkaa muita tilaanteessa läsnäolevia, vaan asettaa lähinnä "karua" tekevän henkilön itsensä naurunalaiseksi.

Tässä kirjoittajan oma esimerkki:

Erään naispuolisen ystäväni (samainen nainen jota Manninen pelotteli nalle- naamari päässä)kanssa päätimme kevättalvella juosta vähissä vaatteissa kilometrin läheiseen rantaan uimaan jäisessä vedessä, ja juosta takaisin saunaan.
Monet katselijat ihmettelivät tempun mielekkyyttä. Eräskin naisystäväni tuttu ja minunkin luokkakaveri, kysyi tempun jälkeen "oliko tuossa nyt mitään järkeä"

Tuo täyttää aika hyvin "Karun" tempun kriteerin.

Wille kirjoitti...

Hyvin sanottu Herra X.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jööti kirjoitti...

lainasit boksereita jollekkin naisystävällesi koska hänellä itsellään sattui olemaan stringi päivä ja hän pelkäsi että pylly vilahtaisi pyyhkeen välistä :D

Jensku kirjoitti...

Se hirttoköysi oli kyl aika ööööö mielenkiintone siinä tilanteessa :D. Monesti siitä on tullu jälkeenpäin kerrottuu :D

manninen kirjoitti...

Jööti: Muistaakseni oli vielä haaroista auki ne bokserit. Ei vilahtanut, vaikka kovasti yritin kuvata...

Tuomas: Hurjaa on kaikilla välillä. Minulla oli silloin, nyt taitaa olla jo jonkun muun vuoro..."

Herra X: Tuo tempaus oli kyllä Karuutta parhaimmillaan

Jensku: Legendaarinen hetki kieltämättä. Itsekkin olen josksu kertoillut kyseisestä tapauksesta juttua.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
manninen kirjoitti...

Ei tietoa siitä. Kukahan lie edes vuorossa?

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja tapauksia, piristivät päivää :)
T:kuutis