keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2008

Altistan itseni rakkaudelle

Kyseisen tekstin olen kirjoittanut myös omalle blogilleni. Mutta koska liittyy niin paljon aiheeseen niin liitin sen myös tänne

Tämä työntäyteinen vikko on alkanut hyvin. Tänään päivä hupeni Pahoja Agentteja ja Kostajia kuunellen ja huomiselle tilasin jo lipun Sweeney Toddiin. Ehkä viikonloppuna sais oikeasti jotain aikaseks. Tai sitten ei. Kahtellaan.

Mutta nyt asiaan, tai sitten asian viereen riippuu siitä pitääkö asiallisuudesta vai asiattomuudesta. Koska ounastelen "Joni Tepon" vetävän katsojia teatteriin (Vaikka kyseessä onkin musikaali ja vaikka Depp kuinka esittäisi sekopäistä tappajaa) varata päräytin lipun ennakkoon itselleni lunastettavaksi (Nii joo se pitää tosiaan lunastaa ennakkoon tuntia ennen, eli joudun lähtemään koulusta pois jo ruokailusta...Meikästä on tullut hirveä ryökäle). Noh ryökäle tai ei eteeni tuli kuitenkin valinnan paikka. Jota ohessa oleva kaaviokuva hieman selventää =>. Leffalippuja varatessa pitää valita paikka minne haluaa perseensä parkkeerata elokuva- nautinnon ajaksi ja minun eteeni tärähti jotakuinkin tälläinen tilanne. Tosin paikkoja oli paljon enemmän ja Kyseiset rivit olivat muistaakseni 7-9. (Toisinsanoen en jaksanut piirtää paikkoja 1-6 ja 10-ties mikä) Mutta palatakseni asiaan nytpä kysynkin teiltä minne istuimelle itseni läväytin? Moni varmasti heti heittää että esimerkillisenä poikamiehenä olisin valinnut paikan tyhjältä riviltä, mutta näin ei käynyt. En valinnut myöskään reunojen paskoja paikkoja vaan iskostin itseni kaiken keskelle; kahden ihmisen väliin. Tietysti ensimmäinen ajatelmani oli että "Johnny Depp leffa ja sali on täynnä kauniita naisia, eli keskelle vaan ja nopeesti". Suoritin paikkavalinnan ja myhäilin tyytyväisenä. Sitten vasta vahvistusta tulostaessani asian todellinen laita valkeni minulle. Eihän paikkani olekkana kahden ihmisen välissä vaan kahden ihmisparin välissä... 2+2+elokuvateatteri+Johnny Depp= ensirakkauden kourissa olevia pareja tarkastamassa toistensa nielurisoja. Ja meikä siinä kaiken keskellä... Ei oo kivaa olla yksin :(

Päässä soi: Pahat Agentit: Hevipaskaa

Päästä he he hevimiehistelty: "Tytöt tykkää, pojat tykkää, naiset tykkää, miehet tykkää, ukit tykkää, mummot tykkää. Ihan paskaa, mie en tykkää"

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
manninen kirjoitti...

Ja totutusti se loppuu nopeammin kuin kananlento. Mutta kuitenkin yhtä päättömästi, ainakin jos illalliskesi on kanaviilokkia.

Thundercat kirjoitti...

ne on kuitenkin tyttöpareja mitä siinä vieressä on ja sit leffan jälkeen ne pyytää sut niille "jatkoille"

manninen kirjoitti...

Toisella puolella oli naispari, eikä kontaktia otettu puolin eikä toisin