perjantaina, helmikuuta 01, 2008

Varoitus!

Haluamme varoittaa kaikkia Seinäjoen naisia huomisesta. Huomenna 2.2.2008 on mahdollista törmätä Seinäjoen keskustassa ja sen lähistöllä epämääräiseen kolmen poikamiehen joukkioon. Poikamiehet voivat olla vaarallisia. He saattavat katsoa pitkään ja ujostella. Tässä tuntomerkit kyseisistä olioista jotta tiedätte varoa.

Poikamies Nro 1. Vaarattomin poikamies tästä kolmen joukosta sillä hän on jo sopeutunut Seinäjoen elämään. Kannattaa silti vältellä liiallista tutustumista. Tunnistaa rauhallisesta olemuksesta ja ahkerasta musiikista keskustelemisesta.

Poikamies Nro 2. Tämä parrakas ja lyhyt poikamies on vaarallinen varsinkin silloin kun erehtyy mainitsemaan elokuvista jotain. Tämä on joskus kokenut myös ns. ukkomiehenä olemisen joten naisten kanssa keskustelu ei ole ihan vierasta vaikka ujonlainen onkin.

Poikamies Nro 3. Ei vielä aivan virallisesti Krooninen Poikamies mutta kovaa vauhtia sellaiseksi kasvamassa. Tunnistaa sekaisista kiharoista hiuksista joista tulee mieleen Ridgen ja MacGyverin ydistelmä. Koska hän ei vielä ole krooninen voisi kuvitella että hän uskaltaisi ottaa jopa yhteyttä naispuolen edustajiin mutta se on harhaa. Kannattaa ehkä silti olla varuillaan. Tämä on kuitenkin joskus ollut jopa yli vuoden naisen kanssa.

Välttäkää naiset ihmeessä näitä olentoja. Tämä ei ole leikin asia. Kehoitammekin teitä olemaan turvallisesti kotonanne neljän seinän sisällä huomisen päivän ja illan. Joukkion on kyllä tarkoitus olla piilossa paikallisen ukkomiehen luona laulamassa ja soittamassa Guitar Heroa mutta sitä ei koskaan tiedä vaikka tämä joukkio näkyisikin Seinäjoen keskustassa seikkailemassa.

Ei kommentteja: