keskiviikkona, helmikuuta 20, 2008

Poikamiehen laihduttaminen

Keskiviikko kolumni

"Elämäsi soppa on pienestä kiinni!" Kyllä se näin vaan oon.

Kaikki alkaa siitä että alkuun laihdutat 12 kiloa. Siinä alkaa kivasti jo ainaisessa nälässä pinna kiristymään!

Sitten menet kouluun jossa on viikon kolmena ensimmäisenä päivänä koulua viiten asti ja keskimäärin noin 8 tuntia /päivä! Siihen kolmeen päivään mahtu pari koetta joihin pitää käyttää tämä ruhtinaalinen vapaa-aika!

Muista myös juoda illalla kahvia ettet saa yöllä unta, ettet vaan nukkuisi yli 6 tuntia yössä!

Kuulu johonkin järjettömään poikamieskerhoon, että joudut keskiviikkona kesken tenttiin lukemisen kirjoittamaan jonkun todella tyhmän kolumnin, vaikka väsyttääkin niin paljon ettei pysy kuin toinen silmä auki, sekin vain puoliksi!

Asu kämpässä jossa on todella Mulkku kämppis! Siis sellainen, jolta voit ystävällisesti kysyä että voisiko hän vaihtaa kanssasi kolumnin kirjoitus viikkoja että voit lukea tenttiin. Ja luonnollisesti vastaukseksi saat äärimmäisen tuttua ja ärsyttävää päänaukomista tyyliin "Eikä mitään, se on kirjoitettava mikä on sovittu..."( jos kyseessä olisi ollut joku muu kirjoittaja, olisi varmasti vaihtaminen onnistunut.)

Lähde vaikka kebabille! Eihän tätä touhua kestä hullukaan, aivan sairasta touhua!!!

Seuraavana kirjoittaa Wille! Aiheena Willellä "Kuinka salata pahatkin säpinät?"

4 kommenttia:

Wille kirjoitti...

No ei sekään ole herkkua kun yrittää aamulla nukkua pitkään niin toinen siinä herää "kouluun" vaikka todellisuudessa käy vaan koneella mesessä. Yritä siinä sitten nukkua. Ja entäs kun hyvää hyvyyttään keittää kahvit valmiiksi kun "insinöörin" retku tulee koulusta niin ei edes pientä kiitoksen sanaa kuule.

manninen kirjoitti...

Eikai pikku AC/DC:tä vituta? Vooooooiiii pikku AC/DC parkaa...

manninen kirjoitti...

Mitenkäs runoilut?? Minä vaan kysyn?

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.