sunnuntaina, helmikuuta 10, 2008

Humppaa ja jopa vähän säpinää...

Hyvät lukijat. Viimeisestä kirjoituksestani on kulunut aikaa. Pahoittelen tätä lipsahduta. Syy että nyt tänne jälleen kirjoitan on yksinkertaisesti se että kerrankin minulla on jotain kerrottavaa. Minä ja kroonikkokokelas Wille kävimme Eläkeläisten keikalla Tampereen pakkahuoneella. Kyseessä oli jotkut Kyykän jatkobileet ja tästäsyystä paikalla oli melkoisesti myös kauniimpaa sukupuolta. No meillä kummallakaan ei ollut mitään kontaktia heihin. Sitten paikalle saapui kaksi lukiolaisaikaista tyttöstä ja siinä sitten vaihdoimme halaukset ja kuulumiset. Willen Ridgehiuksetkin saivat kehuvia sanoja ja silityksiä. Lopulta toimimme kuitenkin niinkuin kunnon poikamiehet ainakin ja siiryimme seuraamaan Evil Kangaroo nimisen bändin esiintymistä. Oli muuten hieno. Tämän jälkeen vaihdoin vielä pari sanaa kyseisten neitien kanssa. Yksi nainen naureskeli minulle kun yksi rakastavaisten pari melkein kaatui päälleni, kun olivat päättäneet tulla kutemaan sinne väenpaljouteen. En tietenkään sanonut mitään vaan virnistelin vain jotain. Mutta kun Eläkeläiset aloittivat niin homma räjähti. Meikä sinkoili pitkin yleisöä ja hilluin minkä kerkesin. Naiskontakteilta kuitenkin vältyin silti. Willen näin vielä kerran keikan aikana. Seuraavaksi sitten vasta keikan jälkeen narikkajonossa. Tälläistä minulla, Willen seikkailuista en sitten voi varmuudella sanoa. Kuulema veti letkajenkkaa...

Päässä soi: Rattus: Miesten koulu (Soi Willen ämyristä)

Lainaus tilanteeseen:
"murmeli sanoo: vieläkö siellä laalellaan?
Manninen sanoo: ei
Manninen sanoo: ääni meni eilen"

Lainattu: Minun ja ystäväni Murmelin mesekeskustelusta.

3 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Puolustuksekseni täytyy sanoa että vaikka vetelin letkeän letkaista jenkkaa niin siinä oli suurin osa äijiä. Kerran taisi edessäni olla nainen (eikä paha ollenkaan) mutta ehkä metrin edettyämme hän poistui ystävättärensä kanssa letkasta että se siitä minun vetovoimastani.

Onkohan nämä hiukset sittenkään hyvä keino välttää naisia? Toivotaan että kyseinen tapaus oli poikkeus ja suurin osa naisista inhoaa sekavaa Ridgelettiäni.

manninen kirjoitti...

Älä heti tyrmää, sun letti on aivan ihana...

Matti kirjoitti...

On teillä ollut vaan hurjaa. Mutta Manninen missäs runo viipyy?