maanantaina, joulukuuta 01, 2008

Vielä kuukausi...

...ja sitten on koeaikani päättynyt ja olen kerhon täysipainoinen jäsen. Epäilen kyllä että muut poikamiehet eivät uskalla minua vielä päästää jäseneksi koska olen niin ylivoimainen poikamies.

Pikkujoulukausikin tässä alkaa jo olla pikkuhiljaa meneillään ja sekös on poikamiehille vaarallista aikaa. No ei kyllä ole. Itselläni on tiedossa luokan pikkujoulut 19.12 ja Tampereella olisi edellisen luokan pikkujoulut 12.12 mutta sinne en taida päästä kun uhkasin eräälle Vaasan poikamiesgenren edustajalle leipoa silloin täytekakun synttäreiden kunniaksi. Kroonisten Poikamiesten pikkujouluista on liikkunut villiä huhua että ne pidettäisiin ehkä Lapualla 20.12 mutta sitä ei taideta olla vielä lyöty lukkoon?

Hetkinen. Nythän kun alkoi joulukuu niin sehän on joulukalenterien aikaa. Minäpäs aloitankin tänne runojoulukalenterin. Homman nimi voisi olla sellainen että joka päivä jatketaan runoa parilla rivillä niin että aattona on sitten runo valmiina. Ei tämä hieno suunnitelma varmaan onnistu mutta yritetään edes.

1. luukku:

Joulukuu jo tänne saapui
Poikamies lumeen kaatui

Hyvää joulun odotusta vaan kaikille ja varokaa poikamiehet tonttutyttöjä!

3 kommenttia:

Thundercat kirjoitti...

kyllä on poikamiehillä säpinää kun on niin kuollu tää sivu

Matti kirjoitti...

Varmaan joka jätkällä on muutama tonttutyttönen käsivarsillaan. Ei tuollaisessa kerhossa kehtaisi edes olla.

Matti kirjoitti...

Ai niin. Pikkujouluja ei pidetä tuollain 20. päivä. Katotaan jos ne pidettäisiin ens vuoden puolella.