torstaina, toukokuuta 01, 2008

Vaikuttaako auton omistaminen säpinöiden määrään?

Ensiksi täytyy Toivottaa kaikille blogimme lukijoille HAUSKAA VAPPUA. Taas tuli kolumni vähän myöhässä, enkä edes yritä selittää miksi. Mutta itse aiheeseen:

Varmasti auton omistaminen ainakin näin maaseudulla vaikuttaa hiukan säpinöiden määrään. Täällä kun oma, vanhempien tai kavereiden auto on ainut järkevä tapa lähteä etsimään edes puolikasta säpinää. Linja-autoja kulkee niin harvoin ja taksikin on niin kallis. Omalla autolla pääsee niin helposti ihmisten ilmoille. Harvemmin sitä kotona tv:tä katsellessa tulee mitään säpinöitä. Todennäköisempää se on vaikka autolla ajaessa.

Tämä teinejen suosima kylä ringin kiertely on aivan oma hieno maailmansa. Se on täällä ihan yleistä, että joku 18-20v äijä/nainen ajaa rinkiä kylällä auto täynnä porukkaa. Kavereita tapaamassa tai etsimässä itselleen suurta rakkautta. Kyllä sieltä dx corollan takapenkiltä on moni löytänyt itselleen heilan. Jopa minä joskus hurjassa nuoruudessani.....Eiku en ole.....se oli escortti. Yleensä kyllä tuli ajeltua ihan yksin pitkin kylän katuja. Ei ollut mitään teinityttöjä takapenkki täynnä. Muutama nainen saattoi olla joskus kyydissä, mutta nekin oli jotain kavereiden naisia.

Kai silläkin on väliä minkälaisen auton omistaa. Voisin kuvitella , että jos omistaisi jonkun oikein hienon urheiluauton niin olisi helpompi saada säpinöitä, kuin corollan romulla. Ei se tietenkään sitä takaa, että saa naisia jos omistaa urheiluauton, mutta helpommin naiset edes vaivautuvat vilkaisemaan kuskia. Sitä tosiasiaa, että minulla ei ole naista, ei edes millään urheiluautolla muuteta. Se nyt vaan on niin eikä sille mitään voi.

Tänään näin vapun kunniaksi tuli verestettyä vanhoja muistoja kyläringin pyörittelystä, kun kuskailin muutamaa kaveriani. Suurimman osan ajasta ajelin yksinään pitkin kylän katuja, kun ei paikallinen tanssiravintola oikein kiinnostanut. Illan ainut säpinä oli kun pyörähdin paikallisessa karaoke kuppilassa. Ovella eräs tuttu nainen taputti minua olkapäälle ja sanoi portsarille: ota tältä kaverilta tupla hinta. Kyllä oli hurjaa......

En kyllä muista kenen vuoro on ensi viikolla kirjoittaa kolumni...oliskohan mannisen.

Ei kommentteja: