keskiviikkona, tammikuuta 23, 2008

Poikamiesboksi

Hyvin usein poikamiesboksi on juuri sellainen miksi monet sitä kuvitteleekin. Pieni pimeä ja sotkuinen yksiö missä on vaatteita ympäri kämppää ja tiskit tiskaamatta. Kun asuu yksin niin ei sitä joka päivä jaksa siivota tai tiskata, hetken päästä on kuitenkin kämppä saman näköinen. Poikamiesboksin Huonekalut on yleensä saatu sukulaisilta tai ostettu kirpparilta. Mitä tekee hienoilla huonekaluilla, kun niitä ei kuitenkaan kukaan muu edes näe ja ne toimivat suurimman osan ajasta vaatekaappina.

Poikamiesboksin ei tietenkään välttämättä tarvitse olla tuollainen. Ihan yhtä hyvin se voi olla vaikka tilava kolmio missä on erittäin puhdasta ja siistiä. Poikamiehiäkin on erilaisia ja niin on poikamiesboksejakin. Mistä sitten tunnistaa aidon poikamiesboksin?

Yksi hyvä konsti tunnistaa poikamiesboksi on katsoa vessan kaappeihin. Poikamiehellä ei ole siellä yleensä, kun hammasharja, partakone ja hiukan jotain muita hygieenia tuotteitä. Mutta jos kämpässä edes joskus joku nainen asustelee, niin siellä on vaikka minkälaista purkkia ja purnukkaa. Poikamies ei edes pysty ymmärtämään mihin niitä kaikkia muka tarvitaan.

Parhaiten kuitenkin poikamiesboksin tunnistaa siellä olevasta tunnelmasta. Ei siellä ole yhtään romantiikkaa ilmassa. Sen vain aistii, ei tunnu naisen lämpö poikamiesboksissä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ruoho on aidan takana vihreämpää?

Naisen kosketuksessa kodissa on niin hyvät kuin huonot puolensa.

Poikamiesboksissa ei ole kuin kaikki tarpeellinen tavara ja elämä on yksinkertaista ja helppoa.
Kun nainen saapuu saman katon alle, nainen tuo mukanaan ylimääräistä pientä tilpehööriä, joka vaikeuttaa yksinkertaista elämisen helppoutta. Tämä tilpehööri saattaa olla kaunista, romanttista ja tuo kodikkuutta kotiin (ainakin naisen mielestä). mutta poikamiehisen yksinkertainen elämän käytännöllisyys on kodista silloin jo kadonnut.
Et voi ylläpitää entistä helppoa elämäntyyliäsi, ja tehdä asioita silloin kun huvittaa, vaan alat kuluttaa aikaa ja energiaa siihen että hienosäädät kotiasi jatkuvasti naisen standartien tasolle, ja sen teet että nainen olisi hiljaa asiasta. Kiitosta tästä jatkuvasta hienosäädöstä ei välttämättä tipu, mutta silloin kun et ole tehnyt hienosäätöä, niin silloin asiasta tulee palautetta välittömästi.
Silloin saattaa alkaa kaipaamaankin poikamiesboksin yksinkertaisen suorasukaista ja helppoa elämää.

Hyvä puoli siinä että kumppani asuu saman katon alla, on, että ei ole yksin.
Ja talouden pito on jaettu.

Mutta niin...
Tämä skenaario ei välttämättä pidä kaikissa tapauksissa paikkaansa, mutta ilmiö on mielestäni melko yleinen.
Sitä ei tiedä mitä menettää kun on vapautensa menettänyt.

Älkää pojat olko niin huolissanne naisasioista, kyllä se joskus kohdalle sattuu, jos on sattuakseen. Ja jos sattuu, niin kyllä sitä aikaa riittää, kun miehen elämän keski pituus on 72 vuotta.

pikvi kirjoitti...

kyllä se on niin että parasta tässä poikamies elämässä on juuri tuo vapaus. Ketään ei haittaa vaikka jätät ennalta suunnitellun siivous tuokion väliin ja lähdet vaikka kavereitten kanssa läiskimään korttia. voi ihan huoletta muuttaa suunnitelmia viime hetkellä.

Kun avaat poikamiesboksin oven niin ei tarvitse heti olla selittelemässä missä on ollut. Voi mennä ja tulla ihan niin kuin itse haluaa.

Järjellä ajateltuna tämähän olisi aivan ihanteellinen tilanne. Kummasti sitä vaan välillä pysähtyy miettimään, että olisi se hienoa jos olisi joku jonka kanssa jakaisi koko elämän.

Onneksi nämä hetket menee äkkiä ohi ja tajuaa miten hienoa tämä poikamies elämä onkaan.