keskiviikkona, tammikuuta 16, 2008

Miten niin sijaistoimintaa?

Tämän kolumnin aiheenhan piti tulla yleisöltä mutta kun ketään ei kiinnostanut antaa aihetta niin keksin aiheen itse. Aiheeksi valitsin sellaisen, että onko muka poikamiehillä joku tyhmä harrastus täyttämässä naisen jättämää paikkaa.

Olisiko muka niin, että kun kerran poikamiehillä ei ole kuin aikaa ja aikaa niin he hommaisivat muka jonkun harrastuksen tai vastaavan täyttämään elämää. Eikai nyt sentään poikamies hommaa komeroansa täyteen levyjä ja silti voivottelee kun ei oo rahaa uusiin tai osta leffoja niin paljon että ei välttämättä edes muista mitä omistaa tai ala rakentamaan jotain vaappuja tai ylipäätänsä vietä aikaa ihan liikaa koneella.

Ja kun muut ihmiset viettävät hurjaa viikonloppua niin mitä poikamies sitten touhuaa. No hämpä on grillaamassa makkaraa nuotiolla ja menoa ei haittaa vaikka olisi lunta tai pakkasta. Tai sitten hän on pelaamassa petanque jossain. Tai sitten hän on poikamiesmatkalla ei minnekkään.

Ovatko nämä "harrastukset" sitten seurausta poikamiehisyydestä vai syy poikamiehisyyteen. Varmaankin grillillä istumalla ei voi saada naista tai sillä että istuu illat töllön tai koneen ääressä. Tämä on varmaankin tälläinen ikuisuuskysymys. Petanquella ainakin voi todistetusti saada säpinää mutta se onkin jo toinen juttu.
Toinen asia on se, että häviäisikö nämä hienot harrastukset, jos poikamies ei enää olisikaan (hui hirvitys) poikamies. Jäisikö leffat, levyt ja vaaput vain muistoiksi hienosta poikamieselämästä vai jatkuisiko hieno harrastus vielä tälläisen mahdottoman tapahtumanki jälkeen. Sitä en tiedä mutta luulen että ei ne välttämättä täysin häviä mutta eiköhän niiden harrastaminen vähän vähene.

Seuraavan kolumnin kirjottaa sitten Pikvi ja aiheena on poikamiesboksi.

Ei kommentteja: