sunnuntaina, joulukuuta 02, 2007

Tampere 29.11 - 02.12

Juuri kun Tampereella päästiin eroon salaperäisestä läpsijästä niin jo uusi vastoinkäyminen kohtasi tuota Suomen suurinta sisämaakaupunkia. Viikonlopun ajan neljä poikamiestä nähtiin herättävän pahennusta ympäri Tamperetta.

Kaikki alkoi torstaina kun kahden Tampereella asuvan poikamiesopiskelijan vieraaksi saapui poikamies pohjoisesta. Kaupunki sai kuitenkin levätä vielä rauhassa kun poikamiehet pysyivät neljän seinän sisällä korkeintaan naapureille aiheuttaen harmaita hiuksia karmealla kitaran vingutuksella. Smoke on the waterin alku tuli liiankin tutuksi noiden muutaman päivän aikana.

Perjantainakin aamupäivä sujui vielä turvallisesti mutta iltapäivällä jo paikallisen pizzerian väki joutui kestämään kahta poikamiestä asiakkaanaan. Kaikki sujui kuitenkin hyvin ja poikamiehet pysyivät rauhallisina saatuaan Opera Specialin ja kebab ranskalaiset eteensä.
Iltapäivänä poikamiehistä vähiten krooninen aiheutti pahennusta paikallisen opiskelijajoukon illanistujaisissa. Poikamies jopa aukaisi suunsa muutaman kerran mutta glögi, piparit ja joulutorttu saivat pidettyä poikamiehen kurissa.

Puoli kymmenen jälkeen perjantai-illalla pääsi sitten pahuus valloilleen kun kaikki kolme poikamiestä menivät kiusaamaan viatonta keikkakansaa. Klubin loppuunmyydyllä Viikatteen keikalla yhtä poikamiehistä jopa lähestyttiin fyysisesti. Tuntematon nainen nosti poikamiehen käden keikan tiimellyksessä ylös. Kaikkien onneksi tämä ei johtanut mihinkään muuhun ja nainen säästyi pahemmilta traumoilta.

Lauantaina sitten liittyi vielä yksi poikamies tähän pahamaineiseen joukkoon ja jo samana iltana naapurustoa piti pelon vallassa neljän poikamiehen joukko. Yhden nähtiin jopa liikkuvan ulkona kylpytakki päällä. Onneksi kerrostalon asukkaat tajusivat tilanteen vakavuuden ja pysyivät lukkojen takana. Vielä myöhään lauantai-iltaan saattoi käytäville kuitenkin kaikua poikamiesten äänet: "Ei se ole mikhään."

Sunnuntaina puolen päivän jälkeen meno rauhoittui kun kaksi poikamiehistä lähtivät kaupungista ja Tampere sai taas olla rauhassa.

Mutta kaksi poikamiehistä on edelleen Tampereella, joten vieläkään ei Tampere saa aivan turvassa olla. Onneksi nämä poikamiehet ovat muiden poikamiesten tapaan paljon omissa oloissaan eivätkä häiritse viattomia kansalaisia.

Jäämme seuraamaan tilannetta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
manninen kirjoitti...

Ei se ole mikhään vapista...

Matti kirjoitti...

Voi veljet!