sunnuntaina, joulukuuta 16, 2007

Kroonisten Poikamiesten pikkujoulut 2007


Tänä viikonloppuna vietimme sitten Kroonisten Poikamiesten virallisia pikkujouluja Tampereella. Heti alkajaisiksi kun minä, Matti ja Pikvi astuimme AC/DC:n ja Willen residenssiin nenäämme tulvahti jouluinen pipareiden tuoksu. Pojat olivat olleet ahkeria ja valmistaneet poikamies aiheisisa piparkakkuja. Tarjolla oli myös glögiä, kinkka ja maksalaatikkoa. Kun sitten olimme saaneet atrioitua niin oli lahjojen jakamisen vuoro. Tämän vuoden trendi oli erilaiset kirjat. Lisäksi Pukin kontista löytyi mm. Ricky Martinin dvd, AC/DC rintanappeja, Mersu, Hiustyyliopas, Gimmelin koko tuotanto, Suurennuslasi, Iskulauseiden opaskirja, Mini-dv kasetteja, merirosvotyyny, joku moppihässäkkä, Liekkikoristettu ruuvimeisseli, kahdet mustapekkakortit, Lastenlaulu-dvd, Koiranruokakuppi jne. jne. Sittenpä sitä pelailtiin vähän Texas Holdemia ennenkuin lähdimme Tampereen villiin yöelämään. Kauan kierreltyämme päädyimme baariin jonka nimeä en nyt muista (se sijaitsee rautatieaseman vieressä alikulkutunnelin yläpuolella). Tuomas liittyi jossainvaiheessa juhlajoukkoon. Jaksoimme istuskella siellä ehkä vähän reilun puolityntia. Minkäänlaista kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen ei otettu, paitsi Pikvi antoi tulta jollekin naiselle ja joku nainen (kuulemani mukaan) peitti kasvonsa kun otin kuvaa Matista. Illan päätteeksi kävimme vielä grillillä ja pelasimme sänkypaikoista Mustaa Pekkaa. Tuloslista oli seuraava: Tuomas: Sänky, Matti: Paksumpi petauspatja, Meikä: Ohuempi petauspatja, Pikvi: Retkipatja, AC/DC: Kasaan kääritty matto.

Seuraavana päivänä pidimme sitten vielä kokouksen. Perinteisien kuulmisten lisäksi päivitimme kerhosääntöjä, laitoimme Krooniset Poikamiehet lippikset tilaukseen ja alstavasti suunnittelimme pystinjakotilaisuutta. Viimetingassa muistimme ottaa yhteyden myös Emeritukseen ja vaihdoimme kuulumisia puhelimen välityksellä. Sitten jokaisen olikin jo aika lähteä omille teilleen. Lopuksi kävimme vielä pizzalla, ennenkuin starttasimme kohti seinäjokea.

Päässä soi: Immortal Souls: Blackwater (Matin kone soittaa)

Lainaus tilanteeseen: "Älä heti tyrmää"

Lainattu: Poikamiesten suusta pikkujouluissa aika monta kertaa.

6 kommenttia:

pikvi kirjoitti...

Se oli mies jolle minä sitä tulta tarjosin.

Anonyymi kirjoitti...

Oho raksi seinään! Pojat saanu piparin reunaa!

manninen kirjoitti...

Kissa se on kollikin

Jööti kirjoitti...

Jnnitän jo kovasta kuka teistä tänä vuonna nappaa pystin!

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tuossa jännittämistä ole, tilanne taitaa olla aikalailla selvä. Jos ei ihmeitä tapahdu niin tämänpäivän nimpparisankari vie pystin.

manninen kirjoitti...

Mutta Jarin nimipäivä meni jo 20.11 muistaakseni...